Kapper

Aveda

Bij Migorowitz gebruiken we uitsluitend AVEDA producten. AVEDA is een bedrijf met een visie en een missie en daarnaast is het uiteraard een kwaliteitsproduct.

De haarverzorginglijn maakt uw haar levendig en glanzend, zonder het te verzwaren zoals bij veel andere merken. Ook de huidverzorginglijn en de decoratieve make-up zijn van het allerhoogste niveau. AVEDA producten staan voor puur natuur; de ingrediënten zijn organisch gekweekte bloemen en planten. Dit betekent dat er tijdens de kweek geen petrochemische meststoffen, pesticiden of onkruidverdelgers zijn gebruikt.

AVEDA gebruikt uitsluitend gerecycled verpakkingsmateriaal en streeft ernaar de verpakking zo minimaal mogelijk te houden. AVEDA is ook het eerste cosmeticabedrijf dat voor 100% in haar energiebehoefte kan voorzien door zelfgewonnen windenergie! De hele productiefaciliteit en de kantoren in Minnesota (USA) worden verwarmd en verlicht door eigen groene energie.

Verder heeft AVEDA als eerste cosmeticabedrijf ter wereld voor zeven producten uit haar collectie het zogenoemde ‘C2C (Cradle to Cradle) duurzaamheidcertificaat’ ontvangen. Dit certificaat is gereserveerd voor producten die bijdragen aan een positieve en een groene voetafdruk op deze wereld. Daarnaast zijn AVEDA producten dierproefvrij geproduceerd. Meer informatie kunt u vinden op www.aveda.nl.

Behandelingen

Alle behandelingen zijn inclusief shampoo, conditioner, reconditioner, styling & handblowen. 

Knippen m/v
Hoofdmassage met etherische olie en hot stone / hot towel

Knippen / kleuren
Hoofdmassage met etherische olie en hot stone / hot towel

Permanent
inclusief knippen en fohnen

Alle behandelingen zijn inclusief: Shampoo, conditioner, reconditioner, styling & handblowen.