Stoel- en bedrijfsmassage

De bedrijf- en de stoelmassages van Migorowitz zijn in alle gevallen een toegevoegde waarde voor een optimale werksfeer. Onze massages hebben enorme voordelen voor uw personeel; een regelmatige massage gaat namelijk (langdurig) ziekteverzuim tegen, maar ook gaan onze massages  RSI en CANS tegen. Het zal het stressgevoel bij uw medewerkers verminderen en zal tegelijkertijd energie afgeven. Hierdoor zal de productiviteit van uw team toenemen. Deze massages vinden plaats tijdens werktijd en de werknemer betaalt geen eigen bijdrage voor deze bedrijf- en stoelmassages.

Daarnaast maken deze massages een belangrijk deel uit van het Arboplan dat u als werkgever hebt. In de werkkostenregeling zijn namelijk Arbo-voorzieningen aangemerkt als ‘loon in natura’ maar met een zogenoemde ‘nihilwaardering’. De Bedrijfsmassages worden dus niet als loon aangemerkt, waardoor ook de werkgever geen extra kosten heeft!

Bedrijfsmassage

  • Deze worden op locatie gegeven.
  • Massages variëren van 20 minuten tot 60 minuten per persoon.
  • De massages worden altijd afgestemd op de te behandelen persoon.
  • Het tarief voor de Bedrijfsmassage is € 72,00 per uur, exclusief reiskosten.
  • Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over stoel- en bedrijfsmassage.

    [stmgdpr "Ja, ik ga akkoord met het privacy statement van Migorowitz. Lees voor meer informatie onze privacy voorwaarden."]