Thai Massage

Wat is een Traditionele Thaise Massage?

Dit is een massagevorm die ook wel ‘Yogamassage’ wordt genoemd. Dit is het resultaat van een eeuwenoude Thaise massagetechniek, gecombineerd met Indiase yoga. Tijdens deze Thaise massage wordt er extra aandacht geschonken aan ‘Metta’. Het begrip Metta is een fundamenteel ingrediënt voor traditionele Thaise- of Yoga massage. Het is wat in het Boeddhisme wordt  bedoeld met een positieve geestelijke toestand en compassie.

De masseurs van Migorowitz ondergingen een intensieve training door de traditionele en bekende leraar, Pichet Boonthumme (zie ook: Nuad Bo-Rarn Massage). Migorowitz beoefent de stijl van Pichet: een zogenaamde ‘deep tissue’ massage. Dit is een massagevorm die een diepe indruk achterlaat op de spieren en pezen van het lichaam en er wordt gewerkt met strekkingen van blood stops. Aan het einde van deze massage zult u merken dat er écht is gewerkt met uw lichaam.

Wat kunt u verwachten van een traditionele Thaise massage?

Vooraf bespreken wij in een ontspannen sfeer de reden van uw bezoek. Hierdoor kan de behandeling perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarna krijgt u van ons een dun katoenen pak dat u draagt tijdens de massage. Bij al onze massages ligt u op een matras op de grond. De masseur gebruikt zijn handen, voeten en soms zelfs zijn hele gewicht. Tijdens een traditionele Thaise massage oefent de masseur gecontroleerde druk uit op specifieke plekken van uw lichaam.

Waarvoor wordt een Traditionele Thaise massage ingezet?

  • Om u soepeler te laten bewegen.
  • Om uw huid, spieren, zenuwen en gewrichten soepel te houden.
  • Om pijn te verminderen door spierspanning weg te nemen.
  • Om uw lichaamsbewustzijn te verbeteren.
  • Om uw energiebalans te verbeteren.
  • Om de werking van uw organen te stimuleren.
  • Om uw natuurlijke afweersysteem te vergroten.
  • Om stresseffecten te verminderen

Nuad Bo-Rarn Massage

(60, 90 of 120 minuten)

Een traditionele Thaise massage leer je natuurlijk het beste bij de bron. Wij hebben het voorrecht gehad meer dan een jaar te mogen studeren bij de vooraanstaande leraar Pichet Boonthamme. Zijn lessen en levenshouding hebben bij ons een definitieve indruk achtergelaten.

Demonstratie Thai Massage

Hieronder ziet u een demonstratie van onze authentieke Thai massage leraar Pichest uit Chiang Mai.

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over Thai Massage.